Dijana Zadravec: “Bila je organizirana hajka na mene”

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

U studiju N1 Televizije gostovala je Dijana Zadravec nakon njene smjene s mjesta predstojnice Kliničkog zavoda za dijagnostičku i intervencijsku radiologiju KBC-a Sestre milosrdnice.

Najavila je i kako će se kandidirati za ravnateljicu KBC-a.

“Zakon po Vatavuku gdje on zabranjuje istupanje u medijima nije po Ustavu. Moje govorenje u medijima je zbog zaštite pacijenata, što je isto po Ustavu. Ova smjena koju je proizveo doktor Vatavuk nema pravne osnove. Smjena je nezakonita jer je temeljena na dvije premise – narušeni međuljudski odnosti i narušavanje odjela. Činjenice govore drugačije. Bila je organizirana hajka na mene koja sam pokušala zaustaviti da pacijenti iz privatnih klinika liječnika koji rade u KBC-u dolaze na listu. Iz Dubrave su htjeli poslati dvoje radiologa ovaj tjedan, a uprava je rekla da ne treba. Sve moje poteze je doktor Vatavuk opozivao. Ostavka je neutemeljena i naravno da ću se žaliti”, rekla je.

Komentirala je i izjavu ministra Beroša kako će poslati inspekciju.

“Nadam se da ću prvo ja biti pozvana da kažem što znam i pokažem dokaze koje imam. Radi se o korištenju javnih resura i falsificiranju potpisa naslužbenim dokumentima”, izjavila je i iznijela jedno zanimljivo stajalište.



“Nije slučajno da se to uvijek događa prije izbora za ravnatelja KBC-a. Moja saznanja su sljedeća: naravno da se želim kandidirati, ali skupina koja želi i dalje zataškavati kriminal želi svog kandidata, doktora Vagića. On je kandidat za ravnatelja kojeg želi ova kriminalna skupina da zataškavaju kriminal. On je dosad radio prvljave poslove. Moram reći da je za mene čovjek koji mijenja identitet vrlo sumnjiv”, zaključila je.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI