DOLAZITE U SUBOTU U VUKOVAR? Evo što vam poručuje policija

screenshot, youtube

Kako je najavljeno,  govorit će samo Penava,  a stradalnici Domovinskog rata, sudionici i žrtve iznosit će svoja potresna svjedočanstva,

V

ečer uoči najavljenoga mirnog prosvjeda koji je potaknuo vukovarski gradonačelnik Ivan Penava zbog nezadovoljstva radom državnih institucija na procesuiranju ratnih zločina u gradu na Dunavi prolazi mirno, a policija očekuje da će i sutrašnji prosvjed proteći mirno.

Po riječima glasnogovornika vukovarsko-srijemske Policijske uprave Domagoja Džigumovića, policija očekuje da će prosvjed proteći u mirnom ozračju te će njezini djelatnici uglavnom biti angažirani na osiguravanju prometne protočnosti koja će u Vukovaru biti znatno otežana jer su u tijeku radovi na mnogim prometnicama i gradskim ulicama.

Gradske uprave priopćila je da će se autobusi moći parkirati kod negdašnjeg hotela “Dunav”, a osobni automobili u okolnim ulicama te na mjestu negdašnje tržnice u središtu grada.

Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava prije više od mjesec dana pozvao je građane na prosvjed zbog nezadovoljstva radom hrvatskih institucija u procesuiranju ratnih zločina počinjenih u Vukovaru i u ostalim dijelovima Hrvatske koji su bili pogođeni ratom.



Kako je najavljeno,  govorit će samo Penava,  a stradalnici Domovinskog rata, sudionici i žrtve iznosit će svoja potresna svjedočanstva,

Facebook Comments

Loading...
DIJELI