DRAMATIČNO PRIZNANJE! Hebrang: Daju mi tri mjeseca života

Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

“Nisam se javio da iz mirovine idem u praksu pomoći u pandemiji iz jednostavnog razloga. Prije manje od godinu dana teško sam obolio od malignog limfoma (op.a. rak limfnog sustava). Liječim se na hematologiji i evo baš sam sada primio prvu kuru terapije”, otkrio je bivši ministar Andrija Hebrang u razgovoru za 24 sata te progovorio i o svojim prognozama.

“Garantiraju mi rok trajanja od tri mjeseca, a onda ćemo vidjeti. Kada su mi to obznanili rekao sam pa to je čisti zgoditak”. Bolest s kojim se bori je ozbiljna, no na vrijeme ju je sam otkrio.”U roku od 72 sata sam si postavio dijagnozu što vjerujem da je rekord. Sve je počelo umorom i naglim gubitkom kilograma”, kazao je te otkrio da je odmah otišao na ultrazvuk adbomena gdje je uvidio da mu je slezena bila povećana.

“Odmah mi se upalio alarm. Nije bilo začepljenja krvnih žila pa sam već tu posumnjao što bi moglo biti. Potom sam vadio krv i imao sam što vidjeti. Sve je divljalo“, priznaje Hebrang koji je progovorio i o strahu od smrti.

“Mnogi me pitaju da li me strah smrti i kažem im da ne. A znate zašto? Jer sam ispunio sve svoje živote ciljeve. Imam predivnu obitelj, sudjelovao sam u stvaranju Hrvatske, ostvario sam akademsku karijeru i nemam više što za odraditi. Zato se smrti ne bojim. Ja sam vam potpuno miran”, poručio je uz ostalo.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI