Društvenim mrežama širi se slika veselog društva: Josipa Rimac u društvu posrnulih ministara izvukla je na kraju deblji kraj

Društvenim mrežama od jučer se masovno dijeli fotografija snimljena prije nekoliko godina, u doba kada su svi akteri bili među najmoćnijim ljudima u državi. Od njih petero, tek se dvoje zadržalo na vlasti.

Oleg Butković i u novoj je Vladi ostao ministar prometa, Tomislav Ćorić malo je i napredovao pa danas drži važno ministarstvo gospodarstva te slovi kao jedan od najbližih suradnika premijera Andreja Plenkovića.

Tomislav Tolušić otišao je u nezgodnim okolnostima, no i dalje ima puno posla. Naime, gradi luksuznu vinariju novcima od državnih poticaja.

Država je zbrinula i Gorana Marića koji je otišao iz Vlade nakon krupnih afera koje su se valjale mjesecima. Ljetos je međutim dobio posao u Hrvatskim cestama gdje se zaposlio na radnom mjestu savjetnika uprave, koje do tada nije postojalo. Najgore je prošla Josipa Rimac koja, prema pisanju nekih medija, iz istražnog zatvora za sobom pokušava povući i Tomislava Ćorića.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI