DRŽAVNI VRH OPRAŠTA SE OD PUCARA: Plenković istaknuo po čemu će ga pamtiti

Predsjednik Vlade Andrej Plenković uputio je izraze sućuti obitelji Marina Pucara, kao i Hrvatskoj udruzi poslodavaca te djelatnicima Podravke povodom njegove smrti.

“S velikom žalošću primio sam vijest o preranom odlasku gospodina Marina Pucara, predsjednika Uprave Podravke.

Pamtit ćemo ga kao cijenjenog stručnjaka na području prehrambene industrije i kao jednog od najuspješnijih hrvatskih menadžera. Obnašao je niz važnih funkcija u najvećim prehrambenim tvrtkama u Hrvatskoj, a svojim je znanjem i profesionalnošću dao velik doprinos poboljšanju i unaprjeđenju njihova poslovanja. Njegov je odlazak velik gubitak za Podravku i Hrvatsku udrugu poslodavaca.

Suradnja s gospodinom Pucarom, kao predsjednikom Hrvatske udruge poslodavaca, bila je izuzetno kvalitetna i korisna na dobrobit hrvatskih gospodarstvenika i pridonijela je očuvanju brojnih radnih mjesta tijekom krize uzrokovane pandemijom COVID-19.

U ovim teškim trenucima primite moje osobne izraze iskrene sućuti i dubokog poštovanja kao i uime hrvatske Vlade“, napisao je premijer.



Brzojav sućuti obitelji uputio je i predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković.

“Vijest o odlasku gospodina Marina Pucara duboko me ražalostila. U ovom trenutku boli, istinski suosjećam s Vama i s Vašom obitelji. Uime Hrvatskoga sabora i osobno, primite izraze iskrene sućuti.

Gospodin Marin Pucar bio je jedan od najistaknutijih hrvatskih poduzetnika i menadžera. U svojoj bogatoj biografiji, dugogodišnjim marljivim radom napredovao je do najodgovornijih dužnosti. Unatoč teškoj bolesti s kojom se nosio jako hrabro, predano je nastavio raditi svoj posao. Podravka je pod njegovim vodstvom ostvarivala izvrsne rezultate, pritom ne zaboravljajući društvenu odgovornost i pomoć drugima, posebno u vrijeme pandemije. Entuzijazam, poduzetnički duh i neumornu energiju prepoznale su i kolege nedavno ga izabravši za predsjednika Hrvatske udruge poslodavaca.

Hrvatskom gospodarstvu gospodin Pucar silno će nedostajati, ali još više svojoj obitelji, bližnjima i svima koji su ga voljeli. Poštovana i ožalošćena obitelji, još jednom Vam izražavam iskrenu sućut“, stoji u brzojavu predsjednika Sabora.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI