EKSKLUZIVNO Razvodi se Bandićeva bliska suradnica Natalija Prica-Oreški! JAVIO NAM SE EX-MUŽ: ‘Dovođenje u vezu s njom ugrožava moj ugled i integritet’

Uskoro bivši suprug Bandićeve bliske suradnice Natalije Prica-Oreški samoinicijativno se javio sinoć našoj redakciji čim je ugledao najavu današnjeg izdanja tjednika 7Dnevno koji na naslovnici donosi temu “Natalija Prica-Oreški ne odvaja se od Bandića i skupih modnih marki: Visoka moda za tijesnu suradnju”.

Otkrio nam je novost da je njihovom braku došao kraj.

Naglasio je kako ne želi da ga se i dalje povezuje u medijima s Natalijom Prica – Oreški, koja je inače članica predsjedništva Stranke rada i solidarnosti, gradska zastupnica, bivša Miss Universe Hrvatske i stomatologinja po struci.

“Kako se u medijima (uključujući i vaš portal) moje ime često povezuje sa tom ženom, želim Vas informirati da Natalija Prica-Oreški i ja … već duže vrijeme ne živimo zajedno na istoj adresi te da je postupak rastave braka u tijeku”, naveo je i dodao kako ljubazno moli da se njegovo ime i fotografije “više ne povezuju uz lik i djelo Natalije Price Oreški”.

“Svako javno dovođenje u vezu s njom ugrožava moj ugled i integritet.”, naglasio je potpisnik pisma koji je inače također visoko obrazovan kao i njegova uskoro bivša supruga.



Bivši suprug na kraju nam je u pravom gospodskom maniru naveo kako nije spreman dalje iznositi detalje niti javno istupati na ovu temu.

Podsjetimo, tjednik 7Dnevno koji je od danas na kioscima i na čiju je naslovnicu spomenuti mladi gospodin reagirao bavi se temom koja se poput lavine zakotrljala hrvatskim medijskim prostorom nakon što su početkom mjeseca u javnost dospjele papparazzo fotografije zajedničkog posjeta 65-godišnjeg Milana Bandića i 32-godišnje članice predsjedništva njegove stranke jednoj zagrebačkoj krznariji u kojoj se inače prodaju luksuzni odjevni predmeti. Ali što se besprijekornog izgleda i strasti prema modi tiče, Natalija Prica Oreški pažnju javnosti privukla je još ljetos impresivnom kolekcijom skupocjenih dizajnerskih torbi koje je nosila dok je u brojnim protokolarnim događanjima u stopu pratila Bandića.

Kada je i zbog čega točno “pukla ljubav” između mladih supružnika nije poznato, ali je u javno dostupnoj Facebook fotogaleriji gradonačelnika vidljivo kako je još početkom godine uz Milana Bandića i Nataliju Pricu Oreški na Trgu bana Jelačića pozirao njezin suprug. Dakle, nevolje u raju donijela je nesretna 2020. godina!

Opširnije o trenutno najvrućoj zagrebačkoj temi čitajte u novom broju 7Dnevno koji je od danas na kioscima!

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI