Filipović se uključio u raspravi premijera i SDP-ovog kandidata: OVO JE ‘POKUŠAJ SPINA’

Foto: Pixsell

Relacija verbalnog sukoba između predsjednika Vlade Andreja Plenkovića i SDP-ov kandidata za gradonačelnika Zagreba Joška Klisovića počela je puniti medijske stupce odlučio se uključiti i HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Davor Filipović.

Podsjećamo, Joško Klisović je odgovorio premijeru putem društvenih mreža na činjenicu da Andrej Plenković izjavio kako “bizarno” što Klisović je podržavao cijelo vrijeme politiku Milana Bandića iz Gradske skupštine.

U sve to se uključio i Davor Filipović čiju objavu prenosimo u cjelosti:

“Čitam maloprije ovaj pokušaj spina kolege Klisovića. Naime, Andrej Plenković večeras je izrazio čudenje što se Klisović i u ovakvim okolnostima “pere” od pokojnog gradonačelnika Milana Bandića, tvrdeći da ga ne poznaje, a isti taj Milan Bandić došao je na mjesto gradonačelnika iz SDP-a i na funkciji je bio preko 20 godina. To nam pokazuje i koliko je Klisović upućen u poznavanje gradskih tema. Istovremeno pokušava imputirati Plenkoviću bliskost pojedinih ljudi s Bandićem.
SDP i njegov kandidat očito su toliko frustrirani Tomaševićevim preuzimanjem birača ljevice da više ne znaju što učiniti kako bi privukli pozornost.
To samo potvrđuje da je jedini sadržaj politike lijevih stranaka bilo rušenje Bandića.
Međutim, stjecajem novonastalih okolnosti, ta politika je već danas prošlost, a oni nemaju više što ponuditi. Građanima Zagreba danas treba novi model upravljanja gradom. To ću im i ponuditi jer čvrsto vjerujem da novim modelom upravljanja mogu pridobiti njihovo povjerenje.”
Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI