(FOTO) KLUB U SLOVENSKOJ I DALJE POPULARAN: Ovog se puta spominje zagrebački gradonačelnik!

Izgleda da je klub Dragana Kovačevića, bivšeg šefa Janafa i trenutno najpoznatijeg stanovnika kaznionice u Remetincu, postao predmet zabave građana. Na njemu su se lomila koplja, najprije premijera i predsjednika, pa kasnije i predsjednika i svih koji su se usudili dirnuti u njegovu instituciju i propitkivati njegov odlazak u sada već notorni klub u Slovenskoj 9 za vrijeme lockdowna, prenosi Zagreb.info.

I tako je trenutno najpoznatijI klub u gradu postao pokretač medijskog spektakla kojeg nam je priređivao predsjednik Zoran Milanović i njegovi rivali. No, tu “zabavi” nije kraj.

Osim što su društvene mreže gorjele popularnim ‘memeovima’, to jest raznim ironičnim fotografijama od kojih su najpopularnije montaže bile one koje se tiču predsjednikova apetita i brojača novca pronađenog iza šanka, izgleda da je klub postao i svojevrsna “oglasna ploča” nepoznatih građana.

Najprije je na klubu u Slovenskoj osvanuo grafit “Dragane, ovo je muzej korupcije”, no uskoro je bio prebojan sprejom u istoj onoj boji u kojoj je bio napisan. No, klub nije dugo trebao čekati svoj novi natpis.

Prije nekoliko dana je netko od građana odlučio iskoristiti oglašivačku vrijednost ove zgrade, pa je fasadu kluba upotrijebio kako bi poslao poruku Milanu Bandiću. Tako je na zgradi osvanuo natpis “Zatvorite Bandića, na Jabuku”.Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI