FRED MATIĆ O HDZ-u i MRŽNJI: Sjetite se kojem čovjeku se Plenković klanjao prije pet, šest godina!

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

SDP-ov europarlamentarni zastupnik Predrag Fred Matić bio je gost N1 televizije gdje je govorio o slučaju riječkog kafića Three Monkeys i govoru mržnje prema HDZ-u. Tom prilikom Matić je podsjetio na događaje iz Savske kada su branitelji prosvjedovali u šatoru.

“Ako su HDZ-ovci u ičemu majstori, onda su majstori u politici ‘drž’te lopova’. Svi ti ljudi koji su prije pet, šest godina podržavali šatoraše, dolazili u Savsku, ljubili prsten Glogoškom, a među njima je naravno bio premijer Plenković, svi viđeniji HDZ-ovci i crkveni vjerodostojnici i ona tzv. predsjednica. Svi su bili tamo i klanjali se Glogoškom, Klemmu i ekipi i oni sada govore o govoru mržnje”, rekao je Matić.

Smatra između ostalog kako je premijeru ova situacija odlično došla kako bi se skrenula pozornost s mnogih pitanja. 

“Ovo je Plenkoviću došlo kao kec na desetku da skrene pozornost s mnogih pitanja. Kad bi to bio najveći problem u Hrvatskoj, onda bi Hrvatska bila sretna zemlja. Kad je bio u šator onda je to bilo jedno. I kada je drečao protiv nenarodne vlasti, legalno izabrane na demokratskim izborima. A sada se stvara žrtva od njih i maltene svaki restoran ih želi ubiti”, zaključio je Matić.

Facebook CommentsLoading...
DIJELI