GLAS NARODA! Pitali smo vas i odgovorili ste: ‘Želimo strože mjere i policijski sat’!

Ovih dana mnoge europske države uvode stroge epidemiološke mjere uključujući i policijski sat. Iako je broj zaraženih u Hrvatskoj velik u odnosu na proljeće, a bolnički sustav pred pravim testom, Hrvatska se još uvijek nije odlučila za takvo zatvaranje. Ministar zdravstva Vili Beroš rekao je kako će se tako stroge mjere poduzimati u krajnjem slučaju. Treba reći kako je društvo u vezi ove teme značajno podijeljeno čemu svjedoče i brojni prosvjedi protiv strožih mjera diljem Europe. Pitali smo vas stoga, mislite li da bi Stožer zbog širenja zaraze koronavirusom u Hrvatskoj trebao uvesti strože mjere?

Većina vas smatra kako bi u Hrvatsku trebalo uvesti strože mjere i policijski sat. Tako je vas 29.05 posto odabralo upravo ovaj odgovor. Na suprotnoj strani je 27.14 posto glasova koji predstavljaju one koji misle da ne bi trebalo uvoditi strože mjere i da Stožer sve radi dobro.

Novi lockdown zaziva vas 15,85 posto, a radu i školovanju od kuće nada se vas 11.71 posto. Ima i onih kojima je svejedno kakve ćemo mjere uvesti, a takvih glasova je 16.21 posto.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI