Grbin ističe kako ih čeka jako puno posla: “SDP nije servis za zapošljavanje”

Photo: Boris Scitar/Vecernji list

Na sjednici Predsjedništva SDP-a većinom glasova je predloženo raspuštanje članstva u zagrebačkoj i slavonskobrodskoj organizaciji.

Kako je izjavio predsjednik ove stranke Peđa Grbin, u sljedeće četiri godine ih čeka jako puno posla.

“U Gradu Zagrebu SDP ima izuzetno puno članova i članica. Ova odluka se ne odnosi na njih, nego na probleme s kojima se organizacija nosi dugi niz godina. Ona se odnosi na one koji su SDP smatrali servisom za zapošljavanjem. SDP to nije i neće biti, SDP je stranka koja postoji zato da bismo imali bolje gradove, bolje općine, u konačnici bolju Republiku Hrvatsku.”, izjavio je


Osim toga, nadodao je kako stranka ima problema.

“To ne treba kriti, ali isto tako, SDP je stranka koja je svoje probleme spremna rješavati. Mi ne bacamo svoje stvari pod tepih. Kad imamo nekog tko je optužen za kaznena djela, mi to rješavamo unutar sebe. Ne ponašamo se kao da toga nema, ne napadamo novinare”, rekoa je.Što se tiče suradnje s platformom Možemo! na razini grada Zagreba, istaknuo je kako su u tijeku pregovori.

“Kad za stolom razmijenimo ideje i vizije, onda ćemo vidjeti na koji način ćemo se dogovoriti i kada se dogovorimo , onda ćemo o tome obavijestiti javnost”, zaključio je.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI