HDZ-ov odbjegli dožupan najavio kandidaturu na izborima. Nije izdržao a da na ne ‘bocne’ bivšu stranku

Vukovarsko-srijemski dožupan Josip Dabro, široj javnosti poznatiji kao posljednji ‘prebjeg’ iz HDZ-a  oglasio se putem Facebooka te je i službeno najavio kandidaturu za župana.

“Poznajem ovaj kraj, znam naše ljude i siguran sam da možemo i da mogu! Okupio sam tim stručnjaka koji već radi na programu. To nije samo predizborni program, to je program novog smjera naše županije u četiri godine. I za to mi trebate Vi! U mom timu ima mjesta za sve”, poručio je svojim pratiteljima.

Ne trebaju mi ideje nastale u laboratorijima središnjica, niti glave koje će misliti za mene – trebaju mi ljudi koji misle svojom glavom! Javite mi se sa svojim prijedlozima, recite što kao župan mogu napraviti da svima zajedno bude bolje. Pridružite nam se i javite”, dodao je.

Uspio je malo ‘bocnuti’ svoju bivšu stranku, HDZ, koja još nije pronašla kandidata koji bi trebao zamijeniti župana Božu Galića.

“Svojim političkim suparnicima želim da se što brže dogovore i ipak pronađu kandidata. Veselim se razmjeni mišljenja i ideja; ja imam svoje. Iskreno se nadam da će i protukandidati imati svoje, a ne dostavljene iz ‘centrale’. S moje strane obećavam čistu kampanju. Udarce ispod pojasa neću zadavati, ali ih se ne bojim.”



Facebook Comments

Loading...
DIJELI