HDZ žestoko po predsjedniku RH: “Milanović se ponaša kao iskompleksirani luzer. I dalje je opsjednut Plenkovićem, još od poraza 2016. godine”

Stranka HDZ se žestoko obrušila na predsjednik Zorana Milanovića nakon njegovih izjava.

Objavu prenosimo u cjelosti:

“Odavno više nema Titove garde u kojoj je u Beogradu ušao na vlastiti zahtjev u Partiju, no očito su Titova garda i Partija ostale duboko u Milanoviću!

Nakon što je Milanović kao prononsirani ljevičar i član beogradske Partije ignorirao Dan državnosti  i nakon što je propala njegova ,,slavna” inicijativa o uklanjanju proslave pobjedničke Oluje iz Knina, i danas ,,prekaljeni ratnik” nastavlja s primitivnom retorikom i lažima o#HDZ i predsjedniku Andrej Plenković. I to čini prigodom posjeta svom koalicijskom partneru iz Mosta – Miri Bulju.
Po običaju, Milanović se ponaša kao iskompleksirani luzer. I dalje je opsjednut Plenkovićem, još od poraza 2016. godine.
„Prekaljeni ratnik“ koji tvrdi da politika treba kontrolirati tajne izvide, koji je sramotio našu zemlju s Lex Perković u cilju sprječavanja procesuiranja udbaških egzekutora, koji traži da partije i stranke postavljaju suce & koji svakodnevno krši hrvatske zakone – posljednja je osoba koja može govoriti o pravosuđu.
Sva nadležna tijela neovisno i neometano rade svoj posao, što je jedini način da izvidi i istrage dovedu do razotkrivanja i procesuiranja kaznenih djela. Milanovića to čudi, možda i zato jer pravosuđe nije tako funkcioniralo u razdoblju SDP-ove Vlade koju je vodio.
Činjenica da u mandatu ove #VladaRH pravosudna tijela svoj posao rade samostalno i neovisno ono je što najviše muči Milanovića. Činjenica da DORH pokreće postupke bez utjecaja politike izbija mu tezu koju često koristi – da HDZ stoji iza hrvatskog pravosuđa. Ta mantra je već niz godina srž njegove politike, a istinska borba protiv korupcije i neovisni rad pravosuđa najbolja je potvrda da Milanović laže.”
Facebook Comments

Loading...
DIJELI