HOĆE LI GA NASLIJEDITI? Bandićevi suradnici rade na tome da Jelena preuzme konce!

Nakon smrti Milana Bandića, trenutačna gradonačelnica Zagreba je njegova zamjenica Jelena Pavić Vukičević te je istaknula kako nema namjeru se kandidirati na lokalnim izborima. Ako je suditi po reakcijima Bandićeve Stranke rada i solidarnosti, Jelena bi mogla biti njihov izbor za izbore.

Nije tajna da je Bandićeva biračko tijelo bilo ogromno i sada se nameće pravo pitanje kome će ti glasači otići. U pitanju su bilo oko 100-tinjak tisuća birača pa jedni tvrde kako bi se mogli prikloniti HDZ-u ili Domovinskom pokretu nakon što je Miroslav Škoro obznanio kandidaturu. S druge strane postoje indicije kako bi se moglo surađivati s SDP-ovim kandidatom Joškom Klisovićem, ali da zadnja opcija bi mogla biti Tomislav Tomašević jer je on svoju čitavu kampanju gradio oko toga da napada Milana Bandića.

Sve su opcije očigledno stavljene na stol, ali špekulira se kako bi se mogao vršiti pritisak na njegovu zamjenicu Jelenu Pavić Vukičević da se ipak okuša na lokalnim izborima. Razlog leži u samoj činjenici da mu je bila zamjenica, što i znači da joj je Bandić vjerovao, a i poznaje njegov stil operiranja. Stoga i mnogi vjeruju kako bi njegova politika na taj način mogla nastaviti te da je ona idealan kandidat za predstojeće lokalne izbore.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI