Holy ne krije da je OSVETOLJUBIVA: Otkrila tko su ‘DOTEPENCI’, ali i poručila: ‘Mi Zagrepčani smo fakat magarci, šutimo ko’ zadnji papci’!

Davor Visnjic/PIXSELL

Objava na Twitteru Mirele Holy, bivše ministrice i saborske zastupnice, izazvala je goruće reakcije, no sudeći po njenom sadržaju nije niti čudo.

Mi Zagrepčani smo fakat magarci, šutimo ko’ zadnji papci iako su nas stavili posljednje u Hrvatskoj na popis za cijepljenje. Em što u ZG živi najviše ljudi, gustoća naseljenosti koja omogućava širenje bolesti je najviša, ali eto, zadnji smo u redu za cijepljenje. Zašto?”

Također je nakon bure u javnosti koju je izazvala njezina predhodna izjava kako su se “I u Zagrebu cijepili preko reda različiti dotepenci”, komentirala je kako je i ona “češka dotepenka”.

Mirela Holy za Jutarnji list danas kaže:

“Iz komunikacije je potpuno jasno da sam se referirala na one koji su iz drugih dijelova Hrvatske potegnuli čak u Zagreb kako bi se cijepili preko reda i koji su jednako nemoralni kao i Zagrepčani koji su se cijepili preko reda. Dotepenac se u tom smislu odnosi na osobe koje se cijepe preko reda i tako pokazuju prezir prema svima koji čekaju na cjepivo prema parametrima rizičnosti”.



Kaže da su među takvima Boras i Linić. Na pitanje zašto se upustila u raspravu s Bojanom Glavaševićem, Holy kaže da je osvetoljubiva.

“Nikada nisam skrivala da sam osvetoljubiva osoba. Ako je netko nekorektan prema meni i manipulira, vratit ću mu pogotovo kada taj netko, poput Bojana, ima itekako klijentelističkog putra na glavi”, rekla je.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI