Hrvatska ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac predstavila je u Münchenu projekt Safe Stay in Croatia

Hrvatska ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac predstavila je u Münchenu projekt Safe Stay in Croatia. Prilikom dvodnevnog radnog posjeta sastala se s Karlheinzom Jungbeckom, zamjenikom predsjednika Njemačkog autokluba ADAC te s potpredsjednikom bavarske Vlade Hubertom Aiwangerom.

Dvodnevni radni posjet Münchenu započeo je u ponedjeljak, sastankom s Karlheinzom Jungbeckom, zamjenikom predsjednika Njemačkog autokluba ADAC čije je sjedište u bavarskom glavnom gradu. Riječ je o najvećem takvom udruženju u Europi koje čini 22 milijuna članova i koje je jedna od najutjecajnijih europskih institucija što se tiče putovanja automobilom i kampinga.

Suradnja će se, doznali su nakon sastanka, još intenzivirati.


“Drago mi je što mogu reći kako je sastanak jako dobro prošao. Naime, u ADAC-u su iskazali interes da našu suradnju podignemo na još viši nivo te su nam ponudili prvi institucionalni okvir, odnosno sporazum između ADAC-a i našeg Ministarstva, kroz koji bi ustvari Hrvatska bila označena kao prva COVID-safe destinacija. S obzirom na to da ADAC ima 22 milijuna članova, jasno je kakve koristi nam to donosi”, rekla je Brnjac

 Facebook Comments

Loading...
DIJELI