IDE SE U RUŠENJE PAUKA! Može li Jelić preuzeti HDZ-ovu utvrdu? Evo od koga je dobio podršku

screenshot

Iz izbornog stožera Marka Jelića priopćeno je kako će mu podršku u drugom krugu pružiti SDP, koalicija Mosta, Domovinskog pokreta i Loze te su najavili zajedničku programsku suradnju.

“Prije svega ću zahvaliti svim biračima koji su izašli na biralište, zahvaljujem 16.557 osoba koje su meni i gospođi Iris Ukić Kotarac dali svoj glas. Svaki glas, bez obzira na to kome ide, jako je bitan jer to znači da je to demokracija”, istaknuo je Jelić.

“Ovo će biti županija jednakih jer samo jednaki, slobodni ljudi mijenjaju svijet. Naša županija ima sve i ovo je u biti najbogatija županija od svih dalmatinskih županija. Ovo je početak promjena u Dalmaciji koje će uskoro biti jasno vidljive, no glasači će odrediti smjer. Na Dan hrvatske državnosti 30. svibnja imat ćemo priliku vidjeti smatraju li oni da smo budućnost mi ovdje okupljeni ili ono što je bilo prije”, rekao je.

Podsjetimo, u prvom krugu lokalnih izbora za šibensko-kninskog župana Marko Jelić je dobio 36,52 posto glasova dok je Goran Pauk iz koalicije HDZ i HSLS dobio 36,10 posto glasova birača.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI