ISPRIKA IZBAČENOG NEĆAKA IZ STRANKE: Divljao i razbijao po bolnici pa ga ujak po kratkom postupku eliminirao

Nećak Darka Milinovića koji je divljao na svom radnom mjestu u gospićkoj bolnici uputio je pismo isprike. Jakovljević je bio član ujakove stranke LiPO, ali nakon saznanja što je uradio u bolnici gdje je uništio inventar, Milinović ga je isključio iz svoje stranke.

Ovo nije prvi slučaj Jakovljevića da divlja po bolnici. Naime 2010. godine dobio je ukor ravnateljstva zbog sličnog postupanja, a sada je na redu uprava bolnice što će uraditi.

Dio zaposlenika je izrazio zabrinutost vezano za ponašanje Jakovljevića gdje ističu da se i dio pacijenata boji. No, kako navodi Jakovljević negira da su pacijenti bili zakinuti zbog njegovog ponašanja.

“Osjećam potrebu ispričati se ravnateljici bolnice i svim djelatnicima koji su na bilo koji način povrijeđeni mojim nepromišljenim postupkom. Želim jasno naglasiti da je laž da je bilo tko od pacijenata bio zakinut zbog mog, opet naglašavam, nepromišljenog postupka”, stoji u pismu.

Također je nadodao i zaključio s tim kako je svojim predanim radom pomogao tisućama ljudi, ali da je to sve palo u drugi plan zbog njegovog nepromišljenog poteza. Smatra kako treba poslati ispriku javnosti te je spreman snositi posljedice za svoje ponašanje.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI