JE LI ŠKORO U SVOJOJ IMOVINSKOJ KARTICI DOISTA SVE OTKRIO? Evo što mu kritičari spočitavaju

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Bivši predsjednički kandidat i osnivač Domovinskog pokreta Miroslav Škoro ovih je dana realizirao obećanje dano još na izborima za Pantovčak. Naime, javnosti je predočio svoju imovinsku karticu nastojeći na taj način doskočiti kritičarima, i onima koji ga otkako se politički aktivirao pokušavaju diskreditirati spočitavajući mu imetak kojega posjeduje.

Premda je objavio imovinsku karticu, kritičari Miroslava Škore odmah su uočili da nije napisao koliko njegova imovina uistinu vrijedi, no on sam tvrdi da to zapravo niti ne zna.  Ono što se zna jest da Škoro posjeduje kuću u Gračanima od 400 metara kvadratnih, koju prati i okućnica od 700 metara četvornih.

U svojoj kartici Škoro je naveo i kuću u Tribunju od 455 metara kvadratnih, a spominje i dvorište od tisuću metara četvornih, vinograd, ali i grobnicu na Mirogoju.

No, kritičari opet primjećuju kako Škoro u kartici nije spomenuo svoj vozni park. Oni koji dobro poznaju Škoru priznaju da vozi Mercedes S-500. No, tu kritikama nije kraj pa se mnogi pitaju kako je moguće da ni on, ni supruga nemaju štednju. I dok se kritičari pitaju Škoro se ne osvrće, on tjera po svome, a to tjeranje za sada njegov pokret održava kao treću političku opciju u zemlji.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI