Jedna od Bandićevih miljenica najmoćnija žena? Cijena njenih štikli veća od plaće čistaćica!

Putem Facebooka ovih dana iskače zanimljiv oglas. Radi se o službenom profilu predsjednice Uprave Zagrebačkog Holdinga Ane Stojić Deban.

Profil je otvoren prije nekoliko dana, a na njemu se su pojavile objave koje su vezane za aktivnosti grada Zagreba.

“Ona je i dalje iznimno moćna. Ništa ne može proći u Holdingu bez njezinog ‘amenovanja’. Mi je zovemo moćnom crnom damom i zaista ona to i jest. No, kao što je u svim tvrtkama i Gradu nastala prava drama nakon odlaska Milana Bandića na drugi svijet, tako i Stojić Deban pomalo traži sigurnu luku i čini mi se da i ona razmišlja u kojem pravcu krenuti i što će se dogoditi nakon lokalnih izbora u svibnju. Mi imamo tisuće zaposlenih, treba to sve očuvati, treba sve plaće isplatiti, nadam se da će nova vlast to uzeti u obzir, a i volio bih da Stojić Deban ostane čelna žena Uprave jer je izrazito sposobna i dovitljiva”, smatra izvor portala Dnevno.hr


Bandić je Anu Stojić Deban postavio za predsjednicu 2015. godine. Ističe se kako je veoma ambiciozna.

Na mjesto predsjednice Zagrebačkog holdinga “došla je odlukom Skupštine nakon višegodišnjeg vođenja Ureda Uprave”, navodi se na službenim stranicama.Bila je jedna od prvih uposlenica od njegovog osnivanja te je sudjelovala u samom procesu formiranja, određivanju poslovnih procesa i definiranju radnih zadataka.

Rođena je u Dubrovniku 1981. godine te je završila dva fakulteta – Građevinski fakultet i studij ekonomskog poduzetništva.

Karijera joj je započela 2004. godine u Robnim terminalima gdje je bila zadužena za analizu i izradu poslovnih planova. Od 2013. do imenovanja na čelo Zagrebačkog Holdinga radila je kao pomoćnica predsjednika Uprave te predstojnica Ureda Uprave.

Treba navesti kako osim bogatog životopisa, Ana se može pohvaliti i “dobrim vezama”. Supruga ga je Danka Debana, nekadašnjeg glasnogovornika, a zatim predsjednika Uprave Ingre koja je izgradila Arenu Zagreb te kći Brune Stojića jednog od zapovijednika stožera obrane HVO-a.

Također, Stojić Deban poznata je kako ljubiteljica mode i skupih krpica. Prije nekoliko godina pisalo se o njezinim odjevnim kombinacijama, naročito cipelama čija je vrijednost prelazi i 6 tisuća kuna, a to je veća vrijednost od neto plaće većine radnika u Zagrebačkog holdingu.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI