KARLOVAČKI SLIKAR AMATER ČIJE SLIKE VISE NA ZIDOVIMA DORH-a: Čak se i u Državnom odvjetništvu potiho propituju radi li se o potencijalnom sukobu interesa

Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Premda se o radu Državnog odvjetništva u javnosti često polemizira, glavna državna odvjetnica Zlata Hrvoj Šipek u medijskom se prostoru prilično rijetko pojavljuje.

Posljednji put za nju se moglo čuti kada se u javnom prostoru polemiziralo o suspenziji Dražena Jelinića do koje je došlo zato što ovaj bivši glavni državni odvjetnik nije kolegici Hrvoj Šipek želio otkriti tko su masoni.

Baš kao što se Hrvoj Šipek drži podalje od medija, tako su rijetki imali prilike čuti za njezina supruga, bivšeg ravnatelja karlovačke Osnovne škole Braće Seljan i poznatog karlovačkog slikara amatera Miroslava Šipeka.

Opširnije u tiskanom izdanju 7DNEVNO…

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.



PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI