KOGA ŠTITI PLENKOVIĆ? Je li Ćorićevu sudbinu ‘kontradiktoran i nervozan’ premijer već odredio?

Foto: Boris Kovacev / CROPIX

Kontradiktoran i nervozan premijer, a loše pripremljen i plitak govor – tako je cjelokupni nastup premijera Plenkovića u Hrvatskom saboru komentirao Nikola Grmoja, zastupnik Mosta.

“Premijer nije odgovorio ni na jedno pitanje oporbe, nije uopće branio ministra Ćorića, osim što je rekao da je dobar čovjek”, govori.

Dodaje kako nije dao bilo kakav odgovor ni na niti jednu optužbu koja je stajala u Zahtjevu za opoziv.

“Ja sam ga čak i konkretno pitao, budući da je on nakon onog incidenta na Markovu trgu rekao da ministar Božinović ima njegovo povjerenje iduće četiri godine i da njegova odgovornost nije upitna dok god je premijer Plenković premijer, vrijedi li to isto i za ministra Ćorića, no on je izbjegao odgovor”, rekao nam je Grmoja.

Grmoja kaže i kako je cijelo vrijeme nastojao progurati nekakvu smiješnu tezu o nekoj velikoj koaliciji SDP-a, Mosta i Domovinskog pokreta.



“Iako je jasno da se ovdje radi o inicijativi za opoziv. Pa to bi značilo da smo svakog petka kada podržavamo neke zakonske prijedloge vladajući i mi u koaliciji. Sad je bio kontradiktoran. Čak se sam pohvalio kako su mu SDP-ovci pljeskali, tako da je to sve skupa jako plitko, jako loše pripremljeno i mislim da je danas Plenković ovaj sukob u Hrvatskom saboru izgubio”, govori ovaj mladi političar iz Metkovića.

Za kraj dodaje kako je premijer Plenković bio izuzetno nervozan, puno nervozniji nego što je inače.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI