KOŠTAT ĆE GA KLUB I VJETROELEKTRANE? Gotovo tri četvrtine glasova ‘ZA’ opoziv ministra Tomislava Ćorića!

Afera Vjetroelektrane, ali i posjeti ministra gospodarstva i održivog razvoja Tomislava Ćorića klubu uhićenog šefa Janafa bili su povod oporbenim saborskim zastupnicima da pokrenu zahtjev za njegovim opozivom.

Pitali smo i vas što o tome mislite, točnije podržavate li zahtjev oporbe za opozivom ministra Tomislava Ćorića, a većina vas je odgovorila potvrdno.

Čak 73,49% ispitanika je na pitanje odgovorilo “da”, dok 18,05% zahtjev oporbe za opozivom ministra Tomislava Ćorića ne podržava. Manje od desetine onih koji su pristupili anketi, odnosno 8,46% ova tema ne zanima.

Podsjećamo, Ćorić je komentirao prijedlog oporbe za njegovim opozivom, pa je rekao kako je Vlada već navikla na “igru koju opozicija igra već nekoliko godina“, jer su u proteklom mandatu već imali pokušaja obaranja Vlade, odnosno niza ministara.

Dodao je i kako već četiri godine daje sve od sebe da resori kojima upravlja odrade najbolji mogući posao.



Učinci moga rada su vidljivi na svakom koraku, od zaštite okoliša, gospodarenja otpadom, energetike, možemo nabrajati koliko god želite. Na kraju krajeva, ne bježim od rasprave od bilo kojeg od tih dijelova”, rekao je Ćorić.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI