KREĆE VELIKA BORBA ZA DALMACIJU: U utrku ulazi i bivši ministar!

Patrik Macek/PIXSELL

Prije nešto više od mjesec dana bivši SDP-ovac Ranko Ostojić doživio je težak srčani udar zbog kojeg se povukao iz javnosti, ali kako se doznaje ipak ne misli odustati od svoje kandidature za župana Splitsko-dalmatinske županije.

Ostojić je svoju kandidaturu objavio u Opatiji dok se još nalazi na rehabilitaciji.

”Nikad nisam bježao od teških terena pa neću ni sada. Bio bi kukavičluk ne kandidirati se. Imaš ići u utakmicu ne samo gdje smo sigurni i gdje pobjeđujemo nego i gdje je teško, gdje su bitke. A to nije samo bitka za splitsko-dalmatinskog župana. To je bitka i za rejting stranke, za listu, da se osvoji što više mjesta u Skupštini županije”, izjavio je Ranko Ostojić.

Iako je odlučio kandidatirati se na lokalnim izborima za župana ove županije, iz HDZ-a previše ne strahuju jer smatraju kako je glavni favorit i dalje njihov kandidat Blaženko Boban. Račune bi mu mogao pomrstiti trenutačni gradonačelnik Vrgorca Ante Pranić koji nije imao ozbiljnog protukandidata na ljevici do pojave Ostojića.

Naravno i iz MOST-a razmišljaju koga poslati na ove izbore pa bi tako odluka mogla pasti i na aktivnog saborskog zastupnika Miru Bulja.



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI