Kršenje izborne šutnje: Evo tko je prijavljen

Goran Stanzl/PIXSELL

Zagrebačko izborno povjerenstv od početka izborne šutnje do jutros u 10 sati dobili su niz prijava te se radin najčešće o objavama na društvenim mrežama, ali i letaka u sandučičima, navodi Index.

Tako se doznalo kako su prijavljeni stranka BM365 zbog sponzorirane objave Jelene Pavičić Vukičević te HDZ-ov kandidata Davora Filipovića te je povjerenstvo naložilo njihovo uklanjanje.

Osim toga naloženo je i uklanjanje plakata Domovinskog pokreta u Retkovcu i Poljanicama, a Vesna Škare Ožbolt je prijavila agitiranje protiv nje u jednog Facebook grupi gdje se također negativno pisalo i o kandidatu platforme Možemo!.


Zbog sponzoriranih objava na društvenim mrežama, kako smo doznali iz zagrebačkog izbornog povjerenstva, prijavljeni su stranka BM365 zbog sponzorirane objave za Jelenu Pavičić Vukićević te Davor Filipović. Povjerenstvo im je naložilo da uklone objave.

Osim toga, prijavljene su i kolege s portala Maxportal zbog članka protiv Miroslava Škore koji je objavljen prije izborne šutnje, ali je na naslovnici stajao i tijekom subote.Facebook Comments

Loading...
DIJELI