LJETUJTE KOD ŠKORINE NIKOLINE: Tamo se najbolje jede, njezina mama Mare iskustvo je stjecala sa Stevom Karapandžom

Da sukobi u Domovinskom pokretu nisu eskalirali, Nikolina Brajković ostala bi nepoznata tajnica, no otkako okršaji u stranci u koji je donedavno vodio Miroslav Škoro pune medijske stupce, i ova plavokosa djevojka stigla je u fokus javnosti.

Slijedom toga raspravlja se o njezinim odnosima sa šefom Mirom, ali i s donedavnim tajnikom Žepinom, a predmet rasprava su i stranačke financije te navodni pokloni koji su kupovani ovoj tajanstvenoj djevojci.

Dama je ovo koja se i bez Domovinskog pokreta ima čime pohvaliti. Naime, u prvom redu do mora, u srcu Betine nalaze se apartmani “Marinero”, gdje su kao domaćice navedene Mare i Nikolina Brajković.


Opširnije u tiskanom izdanju 7DNEVNO…

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI