Lokalni izbori: Na birališta su izašli Tomašević, Pavičić Vukičević i Filipović

Građani Hrvatske u nedjelju biraju novu lokalnu vlast te svatko stariji od 18. godina može izaći na birališta i izabrati svog kandidata, pa tako u našoj zemlji pravo na glasanje ima tri miliona i 660 tisuća birača.

Birališta su otvorena u 7 sati ujutro, a zatvaraju se u 19 sat. Prve informacije o odazivu na glasanje objavit će se u 12 sati, a od 21 sat objavljivat će se prvi privremeni rezultati lokalnih izbora dok je za potrebne lokalnih izbora diljem Hrvatske angažirano više od 10.500 promatrača.

HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba, Davor Filipović, u 9 sati glasao je na svom biračkom mjestu u Školi za cestovni promet na Maksimiru.


Svoj glas dao je Tomislav Tomašević, kandidat za gradonačelnika grada Zagreba te je on glasao na Trešnjevci u društvu supruge i njihova psa.

Prije njega, na birališta je izašla kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Jelena Pavičić Vukičević i ona je glasala na adresi Aleja Antuna Augustinčića 12, u prostorijama OŠ Antuna Gustava Matoša.Facebook Comments

Loading...
DIJELI