LUDA ZABAVA U KB DUBRAVA: Procurile snimke na kojima tulumari medicinsko osoblje najveće covid bolnice u Hrvatskoj

Na adresu redakcije RTL-a stigao je videozapis sa zabave koja je početkom mjeseca navodno organizirana u najvećoj covid bolnici u Hrvatskoj, zagrebačkoj KB Dubrava.

Na adresu ovog medija poslala ju je jedna medicinska sestra, razočarana viđenim. Na zabavi se, sudeći prema snimci, medicinsko osoblje nije pridržavalo epidemioloških mjera pa su tako odbacili maske, ignorirali fizičku distancu.

“U ovakvim situacijama me sram što sam medicinska sestra. U 20 godina staža ovo nisam doživjela. Nepoštivanje epidemioloških mjera, alkohol u potocima, tambure, pjesma i ples. I sve to u prostoru bolnice u režiji djelatnika. Ne znam tko je dozvolio bend u bolnici i je li za to znao, ali očekujem sankcije za aktere ovog događaja. Mislim da se ovime bacila ružna slika na ostale djelatnike koji svoj posao rade kako treba, cijela bolnica bruji o spornom tulumu, a vrijeme je i da se za to odgovara i spriječi u buduće. Borimo se protiv virusa, a sami ga širimo. Ljuta sam i razočarana”, rekla je medicinska sestra.

Iako bolnica bruji, te vijesti nisu došle do zamjenika ravnatelja bolnice, Ivice Lukšića, on je ovom viješću iznenađen.

“Pa gledajte, ja snimku vidim prvi put i iznenađen sam, ali morate mi dati vrijeme da utvrdimo činjenice, okolnosti pa da vam dam nešto detaljniji odgovor”, rekao je.Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI