MEDVEDOV POMOĆNIK UHIĆEN! Policija ga morala smirivati: Razbijao u policijskoj stanici! Iz Vlade najavljuju moguće sankcije

28. studenog oko 00,35 sati u ugostiteljskom objektu u Vukovaru , Dr. F. Tuđmana, policijski službenici zatekli su nekoliko osoba kako konzumiraju piće i krše epidemiološke mjere prilikom čega je došlo do narušavanja javnog reda i mira.

Kako neslužbeno doznajemo, glavni akteri su bili državni tajnik u ministarstvu branitelja Stjepan Sučić i ravnatelj Memorijalnog centra Domovinskog rata Krunoslav Šeremet. Policijski službenici pokušali su legitimirati jednu mušku osobu koja je odbijala dati na uvid osobnu iskaznicu dok je druga muška osoba negodovala i narušavala javni red i mir nakon čega su uz upotrebu sile odvedeni u službene prostorije policije kako bi im se utvrdio identitet, a nad njima je provedena prekršajna obrada zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Nakon obrade, dvojica muškaraca su pušteni i bit će prekršajno prijavljeni. Sučić je navodno prilikom ulaska u službene prostorije uzrokovao i oštećenje inventara.

Niti jedan od njih nije odgovorio na naše pozive, osim Sučića koji je odbio poziv.

Ipak, odgovorio nam je glasnogovornik Vlade Marko Milić koji čini se nije bio upoznat s događajem:



“Ispitat ćemo sve što se dogodilo. Ako je sve to istina, takvo ponašanje državnog tajnika je potpuno neprimjereno. U ponedjeljak je sjednica Vlade, pa će tada biti donesene i odgovarajuće odluke što se tiče njegovog statusa u Vladi”.

Podsjetimo, državni tajnik Sučić u ministarstvu ministra Tome Medveda javnosti je poznat i otprije. Njegova kći, Sara Sučić optužila ga je javno za fizičko zlostavljanje, a priložila je tada i fotografije svih ozljeda. Tvrdila je kako ju je tukao dok nije spontano urinirala nakon čega joj je gurao lice u mokraću međutim ispostavilo se da je Sara nasrnula na bolesnu majku zbog čega ju je Općinski prekršajni sud i osudio, a određena joj je i mjera obaveznog psihosocijalnog tretmana.

S druge strane Krunoslava Šeremeta vežemo uz bivšu ministricu Gabrijelu Žalac u čijem je Memorijalnom centru pod sumnjivim okolnostima zaposlena Marija Rušnov, sestra njezine prijateljice i pomoćnice Kristine Bilić.

“Rušnov je zaposlena u Memorijalnom centru Domovinskog rata u Vukovaru iako je njena sestra Kristina Bilić nadređena ravnatelju Šeremetu i članica je Upravnog vijeća Javne ustanove Memorijalni centar Domovinskog rata”, izvijestio je 2019. godine Telegram.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI