Milanović je za njega poput Tuđmana! GLAVAŠ ČESTITAO DAN DRŽAVNOSTI: ‘Dopustite mi da posebnu zahvalu uputim istinskom slijedniku politike dr. Franje Tuđmana’

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Branimir Glavaš, kojem je u subotu predsjednik Zoran Milanović vratio odlikovanja i činove iz Domovinskog rata, čestitao je Dan državnosti stanovnicima Hrvatske.

Na svojoj Facebook stranicu napisao je kako svima “čestita 31. obljetnicu Dana državnosti, naše zajedničke i jedine države u kojoj živimo u miru, ljubavi i međusobnom poštovanju”.

Posebnu čestitku uputio je Milanoviću za kojeg je napisao da je “istinski sljednik politike dr. Franje Tuđmana, prvog predsjednika RH i državnika koji je imao jasnu viziju kakvi bi trebali biti politički, gospodarski i socijalni odnosi u hrvatskom društvu u 21. stoljeću”.


“Tu bismo viziju mogli opisati kao život u društvu u kojem su svi njeni građani, bez obzira na njihovu nacionalnost, njihova vjerska i ina uvjerenja, ravnopravni pred Ustavom i zakonima! Samo takva Hrvatska omogućava da svi njeni građani budu zadovoljni, sretni i da dijele onaj neponovljivi osjećaj zajedništva i iznimne bliskosti”, napisao je Glavaš na Facebooku.Facebook Comments

Loading...
DIJELI