MILANOVIĆ NASTAVLJA RAFAL! Stao u obranu Kolinde: ‘Pogledajte što je taj novinar pisao o Kolindi Grabar-Kitarović’!

Bruno Konjevic/Cropix

Zoran Milanović ponovno puni naslovnice medije. Ovaj put žestoko je odgovorio novinaru Indexa Nevenu Barkoviću koji je jučer u svom tekstu iznio argumente u korist Žarka Puhovskog pritom kritizirajući Milanovića za skandalozno ponašanje.

“Agitator s vrlo čitanog i utjecajnog Indexa uzima u zaštitu nasilnog i sveprisutnog g. Puhovskog. Čini to u duhu i čestici poznate Zmaj Jovine: Ne pomagajte, braćo, izgibosmo! O tome niže. Taj samodeklarirani ateistički agitator, što ja i mnoge druge javno deklarirane nereligiozne osobe držimo stupidnim, štetnim pa i nasilnim, živi, diše i piše isključivo – ad hominem. U ovom slučaju, ‘brani’ zlosretnog Puhovskog tako da upozorava na tobožnji ‘opasan presedan’ prema kojem silni predsjednik, moloh oklopljen imunitetom od kaznenog progona, kinji nježne dušice poput Puhovskog, njega i istim tim imunitetom jednako zaštićene i jednako verbalno nasilne saborske zastupnice. A propos, govorimo o imunitetu od kaznenog progona. Građanska parnica i odgovornost za štetu nisu unutar granica svemirskog štita ‘imuniteta’, fakt koji svaki malo pismeniji novinar i polemičar znade. Zna i naš agitator, samo je dio današnjeg Milanovićevog komentara.

Međutim, komentar je dobio i nastavak. Milanović je objavio fotografiju koja prikazuje objavu Nevena Barkovića u kojoj spomenuti novinar potencijalno nezgodno komentira bivšu predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović.

Još malo govora ljubavi Indexova agitatora. Fino momče.



Gepostet von Zoran Milanović am Mittwoch, 7. Oktober 2020

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI