Milorad Pupovac progovorio o Zlati Đurđević i “natezanju” s predsjednik države

screenshot

Milorad Pupovac prije nekoliko dana našao se na listi predsjednika Zorana Milanovića.

Milanović je prilikom posjeta Rijeci za Pupovca rekao kako je to čovjek koji je “na pravdi Boga s 10 tisuća glasova hrvatskih Srba ušao u Sabor.”

Predsjednik Hrvatske nije ni tu stao te je nastavio dalje pa je tako izdvojio kako “on osobno na svakim izborima dobije više glasova hrvatskih Srba nego Pupovac u ‘bezvrijednom političkom životu, trgovačkom, neiskrenom i nepoštenom'”.

Milorad je potom izjavio kako Milanović uvijek omalovažava one koji se s njim ne slažu te pokazao poruke koje mu je predsjednik slao putem Whatsapp-a.

Komentirao je i situaciju oko Zlate Đurđević:“Svatko treba raditi svoj posao u skladu s Ustavom i interesom zemlje.  Na javni poziv se trebaju javiti svi kompetentni ljudi koji bi mogli obnašati tu funkciju. Do sada nije bila praksa da se izabere najbolja osoba koja će moći obavljati tu funkciju. To je sada sredstvo za dolaženje najboljeg kandidata koji će predsjedniku republike i Saboru omogućiti da izaberu najboljeg kandidata. Nikako mi se čini da će se to sada i dogoditi”, rekao je Pupovac.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI