Miroslav Škoro jasno objasnio: “Ulaznice od osam tisuća kuna namijenjene sponzorima”

Miroslav Škoro, kandidat za gradonačelnika Zagreba iz redova Domovinskog pokreta u subotu je pojasnio svoju izjavu gdje je rekao kako će cijene ulaznica biti i nekoliko tisuća kuna pa bi se od toga moglo financirati novi stadion na Maksimiru.

Pojasnio je kako bi to bila cijena za sponzore, te je u svom priopćenju optužio “pojedine” i “jasno opredijeljenje medije” što su izvukli jednu “sporednu temu” – gradnju Dinamovog stadiona.

“Ako se napravi nogometna utakmica Dinama i nekoga, i stavite kartu 1000 kuna pa tu ćemo već stvoriti milijun kuna. Pa igrat ćemo mi i staviti kartu 8000 kuna, građani će doći. Ali netko treba izaći s tim idejama. Sve će biti postavljeno drastično drugačije”, poručio je Škoro te je pojasnio “pritom, naravno, mislio na cijene karata za sponzore, a ne na građane i navijače”.


“Ovakvi modeli suradnje i projekti sa sponzorima u sportu su potpuno uobičajeni u svijetu. Naime, donatorskim utakmicama dali bismo priliku mnogim donatorima da njihova imena trajno budu upisana na novom stadionu, kao što su upisana i imena svih onih koji su pomogli izgradnju Vukovarskog vodotornja – simbola zajedništva”, dodatno je obrazložio Škoro.

Facebook CommentsLoading...
DIJELI