Miroslav Škoro: “Svoje mjersto u vrtiću treba imati svako dijete”

Predsjednik Domovinskog pokreta koji je ujedno i kandidat za gradonačelnika Zagreba sa svojom zamjenicom dr.Anom Lederer i predsjednikom gradske četvrti Črnomerec boravio je u tom zagrebačkom naselju gdje se u petak poslijepodne družio s građanima.

Objavu prenosimo u cjelosti:

“MJESTO U VRTIĆU ZA SVAKO DIJETE, BOLJE ŠKOLE I NOVA TRŽNICA U ČETVRTI ČRNOMEREC!
Sa svojom zamjenicom dr. Anom Lederer i predsjednikom gradske četvrti #Črnomerec Mislavom Barišićem proveo sam poslijepodne družeći se s građanima na popularnom Kegliću.
Prva asocijacija uz #Keglić svima je sport i nogomet pa smo u svom programu za ovu gradsku četvrt predvidjeli i izgradnju nove višenamjenske sportske dvorane na širem prostoru okretišta Črnomerec, kako bi sport učinili dostupnijim svim stanovnicima ove velike zagrebačke četvrti.
Proširit ćemo kapacitete škola i vrtića kako bi svoje mjesto u vrtiću imalo svako dijete, a školarci nastavu u jednoj smjeni. Riješit ćemo i probleme prometa i gužvi izgradnjom novih garaža te osigurati potrebnu komunalnu infrastrukturu za kvalitetniji život u svim mjesnim odborima četvrti Črnomerec.”, napisao je Miroslav Škoro na svojoj službenoj Facebook stranici. 
Facebook Comments

Loading...
DIJELI