‘MISTER CIJEPLJENJA’: Ministar Marić o isklesanoj liniji, otkrio i kako je reagirala supruga: ‘Prijatelji me zezaju’

Jučer je ministar financija Zdravko Marić cijepljenj protiv koronavirusa, a njegovo cijepljenje, kao i predsjednika te članova stožera uživo je pratila cijela Hrvatska.

I dok smo primjerice ravnatelja HZJZ-a Capaka vidjeli u crnoj potkosulji, koja je pak otkrila i da se ravnatelj baš ne bavi pretjerano fizičkom aktivnošću ili možda unosi i previše hrane u organizam, ministar financija Zdravko Marić postao je predmet razgovora, ali ne zbog PDV-a, a ni cjepiva.

Naime, prilikom cijepljenja ministar se skinuo o bijelu usku podmajicu koja je otkrila zavidnu ministrovu liniju zbog čega je na društvenim mrežama dobio titulu mister cijepljenja. Utegnuti mišići jasno su se nazirali pod majicom, a sad se oglasio i sam ministar.

Tako je za Jutarnji priznao kako nije pratio društvene mreže i vidio tu pomamu za mladim ministrom, ali otkrio je i kako održava svoju linidju, te kako su reagirali njegovi prijatelji, ali i supruga.

Inače njegovi omiljeni sportovi su oni s loptom, a najviše voli tenis i košarku.



“Igram ih kad god uspijem, a uz to kondiciju održavam i trčanjem, a radim i vježbe snage. Naš posao ne daje dovoljno vremena za mogućnost pravilne ishrane, dovoljno sna i slično, i baš zbog toga držim do sporta”, kazao je Marić koji cijepljenje opisuje kao gotovo bezbolno i kratko.

Reakcija supruge i prijatelja

“Nije ništa rekla, no prijatelji nas cijeli dan zezaju. I neka, treba nam malo smijeha u ovim teškim vremenima “, kaže ministar.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI