Može li Pernarova nova stranka srušiti Živi zid?

Facebook / Screenshot

Nije se dugo čekalo da se Ivan Pernar ponovo politički angažira. Naime, nakon što je zbog neslaganja bračnim parom Sinčić-Palfi izašao iz Živog zida, iako je bio jedan od osnivača, Pernar je najavio kako će osnovati vlastitu stranku, a s okupljanjima su krenuli već danas.

Pernar je naime, danas na svojem Facebook profilu objavio fotografiju iz Novih dvora, gdje se našao s nekolicinom svojih budućih članova. Uz fotografiju je napisao “Najbolji ljudi”.

Inače, na Facebooku se odnedavno može pronaći i stranica buduće stranke, na kojoj je pojašnjeno u kojem će političkom pravcu buduća Pernarova stranka djelovati.

“Ima dosta upita o tome na koji način će biti organinizirana nova stranka i koji su joj ciljevi. Politički program ostaje isti kao i 2011. uz osuvremenjivanje. Slamanje dužničkoga ropstva, razbijanje duopola HDZ/SDP, borba protiv korupcije, za samostalnost, snažno gospodarstvo, bolji život za sve. Sve će biti jasnije kada uskoro bude predstavljen statut nove stranke. Najbitnija razlika između Živoga zida i Stranke Ivana Pernara ogledati će se u tome što će članovi biti aktivno uključeni u rad stranke, što će moći birati predsjednika stranke i sva tijela stranke po principu jedan čovjek jedan glas i što će financiranje stranke biti maksimalno transparentno.”, stoji u objavi.



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI