NA ‘PRAGU SIROMAŠTVA’ Zoran Mamić prodaje vilu od 600 četvornih metara za 15 milijuna kuna

Imam posao, obitelj, moram prehranjivati, plaćati odvjetnike, troškove puta…, vapio  je Zoran Mamić (49) na Županijskom sudu u Osijeku, gdje njemu, bratu Zdravku i nećaku Mariju te ostalima sude za izvlačenje 144 milijuna kuna iz Dinama te 200 milijuna kuna štete nanesene zagrebačkom klubu.

Žalio se Zoki sudu kako mu je teško putovati na baš svako ročište u Osijek. I čini se da je najmlađi brat Mamić uistinu u teškoj financijskoj situaciji.

Kako doznaje 24sata, trener Dinama prodaje vilu u podsljemenskoj zoni za gotovo dva milijuna eura ili 15 milijuna kuna. Vila od 600 četvornih metara je u Markuševcu na zemljištu površine 3600 četvornih metara.

Sagrađena je 2009., a ima po četiri spavaće sobe i kupaonice te dva garažna mjesta. U podrumu su vinoteka, vešeraj, teretana, garderoba, bazen, jacuzzi, finska sauna i parna kupelj.

U prizemlju su  garderoba, gostinjska soba s kupaonicom, zahod, glavna spavaća soba s kupaonicom te garderobom, kuhinja s blagovaonicom, radna soba, dnevni boravak s kaminom te blagovaonica.Na katu su još jedan dnevni boravak, dvije spavaće sobe s garderobama i kupaonicama te velika natkrivena terasa.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI