Napetosti između HDZ-a i Bandića: Gradonačelnik Zagreba prijeti kaznenom prijavom HDZ-ovom gradskom zastupniku

Nije trebalo dugo čekati na nova neslaganja među koalicijskim partnerima, Bandićem i HDZ-om. Samo do prve sjednice Skupštine nakon ljetne stanke.

Nakon što je HDZ-ov gradski zastupnik Davor Filipović ukazao na finacijske dubioze u gradskoj blagajni, tvrdeći da Grad previše troši te da mu prijeti čak i bankrot, oštro je reagirao gradonačelnik Bandić, prijeteći Filipoviću i kaznenom prijavom. No ni on Bandiću nije ostao dužan.

Filipović se previše ne zabrinjava zbog moguće Bandićeve kaznene prijave i kaže’Tko o kaznenim prijava, gradonačelnik Bandić o njima”.

Cijeli Filipovićev komentar u nastavku:Sve manje ljubavi između Bandića i HDZ-a

SVE MANJE LJUBAVI IZMEĐU BANDIĆA I HDZ-a?! Nije trebalo dugo čekati na nova neslaganja među koalicijskim partnerima, Bandićem i HDZ-om. Samo do prve sjednice Skupštine nakon ljetne stanke. Nakon što je HDZ-ov Davor Filipović ukazao na finacijske dubioze u gradskoj blagajni, tvrdeći da Grad previše troši te da mu prijeti čak i bankrot, oštro je reagirao gradonačelnik Bandić, prijeteći Filipoviću i kaznenom prijavom. No ni on Bandiću nije ostao dužan.

Gepostet von Z1 televizija am Mittwoch, 9. September 2020

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI