NEPOZNATI MILAN BANDIĆ! Obožavao je kuhanje i druženja: Jednom stvari bio je opsjednut

Foto: Cropix

Odličan kuhar, dobar prijatelj i veliki gurman, tako Milana Bandića opisuju oni koji su ga godinama poznavali, a koji se kroz suze opraštaju od njega nakon njegove iznenadne smrti.

Rado se Bandić hvalio svojim kuharskim sposobnostima, koje je usvojio od bake s kojom je odrastao i učio se ‘ženskim poslovima’ kako bi izbjegao rad u polju.

”Odlično je spremao variva, peke i gulaše, pazio je na namirnice koje stavlja u svoja jela, uživao je u tome i to ga je opuštalo”, govori nam jedna Bandićeva prijateljica te priznaje kako se gradonačelnik znao opuštati i uz pokoju čašicu alkohola.

”O da, to je posebno volio luksuzna pića, dobre rakije, talijansku Bertu je obožavao, a obožavao je i ljude, zabave, druženja”, napominje naša sugovornica pa priznaje i da su gradonačelnivova najveća strast bila odijela.

”Kupovao ih je sumanuto, pazio kako mu stoje, kombinirao. Zanimljivo je da u kupnju nikada nije odlazio sam, govorio je da za modu nema smisla, ali je volio dobro izgledati, u tom je smislu vodio brigu o sebi i pazio na vlastiti imidž, ali je s prijateljima bio neopterećen, na kave je znao iću u trenirkama, nije ga tada bilo briga kako izgleda, guštao je u tim trenucima kada bi u miru u gradu ispijao kave”, zaključuje naša sugovornica.



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI