NOVI BROJ TJEDNIKA 7DNEVNO NA KIOSCIMA: Uz njega na dar dobivate Veliki specijal o gradu heroju Vukovaru!

Svake godine obilježavamo 18. studenoga, dan kad je u neprijateljske ruke pao grad heroj Vukovar. Teško je zamisliti bol koju osjećaju svi koji su u višemjesečnoj opsadi izgubili svoje najmilije, kao i tugu koja i dan-danas, nakon 29 godina, obavija grad na Dunavu. Iduće godine navršit će se 30 godina od ove velike tragedije, a mnoge rane još nisu zacijelile.

Mnogo je tužnih priča, tragičnih sudbina. Neke od njih ispričali smo u Velikom specijalu o gradu heroju kojeg od danas možete dobiti uz  novi broj tjednika 7dnevno.

Na stotinu smo stranica pokušati prikazati barem mali dio vukovarskog materijalnoga i nematerijalnoga bogatstva, junačka djela, bogatu povijest, život u Vukovaru u prošlosti i danas.

Salaš spaljen u Domovinskom ratu odašilje tako poruku ponovnog rođenja i vjere u budućnost, majka koja je u ratu izgubila dijete poučava junaštvu i ljubavi, a detalji iz prošlosti pričaju o bogatoj vučedolskoj kulturi.

Nakon što je u Domovinskom ratu bio potpuno uništen, stvoren je grad koji privlači sve više mladih ljudi, razvija investitorsko ozračje i turizam te postaje uzor koji poučava kako se izdići i narasti unatoč svim problemima s kojim je suočen.



Ukoliko želite bolje upoznati današnji Vukovar, požurite na kioske i kupite tjednik 7dnevno jer s njim dobivate i ovaj bogati i jedinstven specijal.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI