OBERSNEL I SLUŽBENO ODLAZI U MIROVINU: SDP s novim snagama u utrku za Rijeku!

Goran Kovacic/PIXSELL

Kao što je vjerojatno poznato dugogodišnji riječki gradonačelnik SDP-ov Vojko Obersel  po isteku svog mandata u proljeće sljedeće godine više se neće kandidirati za tu funkciju. SDP će imati novog kandidata za gradonačelničku  utrku u svibnju iduće godine a danas je to i službeno potvrđeno.

Predsjednik riječke Gradske organizacije SDP-a i zamjenik gradonačelnika Marko Filipović bit će SDP-ov kandidat za riječkog gradonačelnika na sljedećim lokalnim izborima, doznaje se u četvrtak iz riječkog SDP-a.

Odlučeno je to u četvrtak na sjednici Gradske organizacije SDP-a Rijeke, na kojoj je za kandidatkinju za zamjenicu gradonačelnika odabrana potpredsjednica riječke Gradske organizacije SDP-a Sandra Krpan.


Iz riječke Gradske organizacije SDP-a najavili su za petak, 6. studenoga konferenciju za novinare na temu “Ususret lokalnim izborima 2021.”

Na konferenciji će govoriti predsjednik SDP-a Hrvatske Peđa Grbin, Marko Filipović, Sandra Krpan te član predsjedništva Gradske organizacije SDP-a i riječki gradonačelnik Vojko Obersnel.Facebook Comments

Loading...
DIJELI