OPARA OPET NERVOZNO NAPAO NOVINARE: Pukao mu film zbog jednog pitanja! Evo što ga toliko naljutilo

Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara je opet napao medije zbog obavljanja njihovog posla, odnosno kako bi ga trebali raditi.

U subotu je u Splitu otvoren dugo očekivani Hrvatski dom, dvorana koja će obogatiti kulturnu i glazbenu ponudu grada pod Marjanom. No uoči otvaranja Hrvatskog doma, članovi sindikata obratili su se novinarima s apelom zbog moguće opasnosti od koronavirusa. Izrazili su bojazan zbog Covida-19 u obitelji izvođača, što je potvrdio i v.d.ravnatelja Hrvatskog doma Marin Kaporelo, piše Dalmatinski portal

Upitan je gradonačelnik jesu li se mogla čekati bolja vremena za svečanost uz pitanje da je upoznat s navodima pojedinih članova i izvođača.

“Koristite neprovjerene informacije da bi bacili sjenu na vrhunski događaj koji se događa u našem gradu”- optužio je gradonačelnik.

Kada mu je novinarka krenula pokazati činjenice, prekinuo je još jednom optužujući da iznosi neprovjerene informacije.“Molim da provjerite svoje informacije i pustite ljude da uživaju u iznimnom događaju” – kazao je  uz dozu nervoze.

“Ispričavam se, ali ne možete”…- krenula je novinarka obraniti se od grubih navoda, ali je glasnogovornica prekinula pitanja.

Krstulović Opara je ostao uz riječi ‘pustite’ i odgovorio na upit koliko dvorana košta.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI