OREŠČANIN O BURILOVIĆU I CIJEPLJENJU: ‘Moja majka ima 85 godina, bratić mi čeka premosnicu! Neka se Burilović umirovi’

Foto: Cropix

Dražen Oreščanin, izvršni direktor udruge Glas poduzetnika bio je gost Dnevnika N1 televizije gdje je govorio o popuštanju mjera s kojim nije potpuno zadovoljan. Osvrnuo se i na činjenicu da se predsjednik Hrvatske gospodarske komore Luka Burilović cijepio protiv koronavirusa.

Burilovićevo objašnjenje

Burilović se ranije pravdao da se cijepio zbog zdravstvenih problema. Poručio je kako je on hrvatski ratni vojni invalid zbog teškog oboljenja pluća, naveo kako je imao tešku tuberkulozu, teški upalni bronhitis, ima blagu astmu i upalne procese, tj. alergijske poteškoće. Zbog svega toga liječnici su mu rekli da spada u rizičnu skupinu i da se što prije pokuša cijepiti.

Oreščanin naveo slučajeve u svojoj obitelji

“Majka mi ima 85 godina, svaki tjedan dva puta zove doktoricu, ne zna se kad će biti cjepivo za nju. Bratić mi je srčani bolesnik, čeka premosnicu od 11. mjeseca, ne može u bolnicu zbog korone i još uvijek ne zna kad će se cijepiti.Teško je što se on s takvim zdravstvenim problemima bori za hrvatske gospodarstvenike. Preporučujem mu da se odmah umirovi, s obzirom da je ratni vojni invalid, ima pravo sigurno na invalidsku mirovinu.”

Facebook Comments

Loading...
DIJELI