Osječkim sucima utvrđena sumnjiva imovina: Drago Tadić će progovoriti?

Kako se doznaje, poduzetnik Drago Tadić spreman je surađivati i ispričati o tome kako je Zdravko Mamić podmićivao suce. Njegov odvjetnik u Dnevniku Nove TV objasnio je o čemu se radi.

“On se nije očitovao – niti poricao, niti priznao. Hoće li priznati? To je njegova stvar i kako će se držati u nastavku postupka, ovisno i o drugim nekim procesnim situacijama, to će biti njegova stvar! Vidjet ćemo što on misli i što će se događati idućih dana”, rekao je odvjetnik Rafael Krešić.

Jasno je kao dan kako je hrvatsko pravosuđe ovim jako pogođeno, ali prvi čovjek i dalje ne odgovara na konkretna pitanja.

“Ne mogu vam dati nikakav komentar zato što je stvar u sudskom postupku i ne dajem komentare”, rekao je predsjednik Vrhovnog suda Đuro Sessa.

Na upit koliko je ovo sramotna situacija za pravosuđe, kratko je rekao: “doviđenja”.



Sessu je Mamić među prvima teško optužio. Nije tada pokazao dokaze. Mamić je u ožujku ove godine rekao da će dokazati da je Sessa kriminalac.

“Da dokažem da je Đuro Sessa kriminalac i da sam mu ja osobno kao predsjedniku suda donosio novac u kancelariju kao predsjedniku suda”.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI