‘OTMITE ME!’ SMS PREPISKA MOĆNIH HDZ-ovki! Žalac i Rimac bile su nerazdvojne: Ovo je tajna njihova prisnog odnosa!

”Otet ćemo te od 6. do 9.kolovoza”, napisala je Josipa Rimac svojoj kolegici i Uskokovoj optuženici Gabrijeli Žalac, bivšoj ministrici regionalnog razvoja i EU fondova, preko koje je, prema Uskoku, nastojala kontaktirati utjecajne ministre, ali i članove NO HBOR-a u čuvenoj aferi Vjetroelektrane.

”Otmite me”, poručuje Žalac kolegici Rimac u prepisci u kojoj dogovaraju jedrenje od 2456 eura kojim je Rimac, prema Uskokovim sumnjama, nagrađena za usluge koje je činila. Na jedrenje je osim Žalac bivša državna tajnica povela i svoju prijateljicu iz Ministarstva poljoprivrede Ružicu Njavro.

U svojem je HDZ-u Rimac prije izbacivanja iz stranke imala mnogo prijateljica pa je tako primjerice u korektnim odnosima bila sa svojom županijskom kolegicom i saborskom zastupnicom, Vodičankom Brankom Juričev Martinčević , nije tajna niti njeno prijateljstvo s ministricom Marijom Vučković, a na popisu prijateljica je i Anita Validžić.

Modno osvještena

Kao državna tajnica Rimac je živjela na visokoj nozi, to se moglo vidjeti i iz njenog modnog izričaja. S curama iz svijeta politike rado je posjećivala modne revije, obožavala je dizajnericu Aleksandru Dojčinović čije je haljine rado nosila, povremeno je posezala i za dizajnom Monike Sablić iz Splita.

 



Utjecajne su HDZ-ovke često posjećivale zagrebačke elitne restorane, gdje im se nerijetko pridruživala Marijana Balić te ministrica Vučković, a s vremena na vrijeme od politike i zahtjevnog posla opuštale bi se i na koncertima.

Dizajn je Rimac obožavala i kada je u pitanju uređenje doma pa je tako nerijetko kontaktirala poznatog arhitekta Antu Vrbana, no dok je sa svim kolegicama bila u korektnim odnosima za nju i Žalac tvrde da su bile prave prijateljice.

Gdje god bi se pojavile plijenile su pažnju, Rimac je uvijek bila dobro raspoložena, dotjerana i nasmijana pa svojom pojavom nikoga nije ostavlja ravnodušnim. Rimac i Žalac bile su toliko bliske da su zajedno išle na ručkove, večere, a ponekad bi se zaletjele i do Trsta, u šoping.

Ne zna se tko ih je spojio

Poznavatelji odnosa ovih dviju HDZ-ovki smatraju da nije nemoguće da je baš lijepa Josipa svoju prijateljicu Žalac spojila sa šibenskim poduzetnikom Josipom Stojanovićem Jollyjem, čiji se luksuzni Mercedes pojavio pred obiteljskom kućom bivše ministrice, a nikome ni danas nije jasno tko je spojio te dvije nekoć najutjecajnije HDZ-ovke.

 

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI