Ovo se teme koje je radila prije odlaska: Nakon ove emisije, Ivana Paradžiković je “nestala”

Neja Markicevic/Cropix

Poznata voditeljica i sada već bivša urednica emisije Provjereno Ivana Paradžiković na opće iznenađenje gledatelja i fanova te emisije raskinula je ugovor s Novom Tv.

Naravno, već su počela nagađanja zašto je došlo do takvog obrata u situaciju, a posljednja emisija koju je vodila bilo je prikazano 15. travnja.

“Povećala si je plaću za gotovo 5000 kuna, projekti se ne plaćaju, uz to državna revizija je utvrdila i nepravilnosti u blagajni, da se službeni automobili koriste u privatne svrhe. Dio je to onog što se stavlja se na teret ravnateljice ogulinskog Crvenog križa. Oni koji su prijavili nepravilnosti, ondje više ne rade. Cijeli je slučaj na DORH-u”, stoji tako u najavi prvog priloga kultne emisije.

“Ekskluzivna snimka na kojoj Drago Tadić priznaje da je promijenio iskaz na sudu kako bi oslobodio Božidara Kalmetu! Donosimo cijeli pregled afere Remorker, kao i reakciju prozvanog suca Turudića”, stoji u najavi na stranicama Nove TV.
“Tragediju oko sebe je osjetila, ali ne i vidjela. Cvijeta je slijepa. Sa suprugom i troje djece živi u mobilnoj kućici u razrušenom Sisku. I najveća želja joj je pas vodič koji bi joj omogućio da osjeti barem malo slobode i samostalnosti i učini ono što uzimamo pod normalno, pođe u šetnju s djecom”,  naglašava se u najavi idućeg priloga.
Facebook Comments

Loading...
DIJELI