Pavasović Visković otkrio kako je uhićen osječki sudac Krušlin: “Činjenica je da je Mamić iznosio čitav niz optužbi, a nije za isključiti da je ovo način da se Mamić dovede u Hrvatsku”

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Jutros je stigla informacija kako su suci osječkog županijskog suda uhićeni koje je Zdravko Mamić optužio za korupciju, a ovu informaciju je potvrdio odvjetnik Darka Krušlina, Ljubo Pavasović Visković.

“Točno je da je došla policija na njegova vrata te se vrši pretraga stana i trebao bi tokom dana biti ispitan. Činjenica je da je Mamić iznosio čitav niz optužbi, a nije za isključiti da je ovo način da se Mamić dovede u Hrvatsku i bit će interesantno vidjeti kako će vlasti u BiH odlučiti. Teško će sada biti odbiti izručenje u Hrvatsku”, rekao je Pavasović Visković.

“Mislim da su uhićena i ostala dva suca, ali i više osoba, no to će se uskoro doznati. Mislim da u cijeloj priči Krušlin nije kriv jer činjenica je da je on taj koji je osudio Mamića i on je žrtva sada njegove agresivne manipulacije”, zaključio je Pavasović Visković

 

 



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI