Petek o novoj Bandićevoj akciji bez cilja: Kupio je 35 tisuća lampaša i naredio da se podjele građanima, ali bez upute gdje i kada da ih postave i upale

Tomislav Kristo/Cropix

Danas će u Gradskoj četvrti biti dostavljeni lampaši građanima povodom Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtve Vukovara i Škrabrnje. Za svaki mjesni odbor bit će dostavljena 162 lampaša, obavijestili su jučer iz grada Zagreba. 

Povodom ove obavijesti oglasio se Renato Petek putem Facebook-a. Prenosimo objavu u cijelosti.

˝Više od 35.000 lampaša kupio nam je Bandić kako bismo dostojanstveno obilježili Dan sjećanja na žrtve rata. Je li to Šegoti ili nekom njegovom frendu ostao na lageru višak lampaša pa se jučer organizirala stihijska akcija bez jasnog cilja? Mjesni odbori moraju lampaše večeras podijeliti građanima, ali bez upute gdje i kada da ih građani postave i upale, uz Vukovarsku ulicu ili doma u prozor? Još čekamo naputak našeg vizionara gradonačelnika o cilju ove akcije kao i njenim troškovima˝, napisao je Petek naglasivši da se jedino pouzdano zna da će g. Pripuz poslije ove akcije profitirati zbrinjavajući tone ovog nerazgradivog otpada o našem trošku.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI