Plenković aludirao da je predsjednik ovisnik o kokainu? Milanović odgovara: ‘ŠMRCAM JER IMAM ALERGIJU!’

Bruno Konjevic/Cropix

Predsjednik Republike Zoran Milanović je sudjelovao na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Iloka u prigodi obilježavanja Dana Iloka, pa se prigodno obratio građanima.

“Volim koristiti maske bez natpisa, jer to znači da će maske biti samo privremene, a ne kao jedan dužnosnik koji je imao masku s natpisom Republika Srpska i Srbija. Kad vidim maske s natpisima, tjeraju mi strah u kosti da je to trajno stanje i novi odjevni predmet”, rekao je Milanović.

Komentira je i današnju premijerovu izjavu u kojoj je rekao da je Milanović kao piroman koji se prerušio u vatrogasca.

“On je puno vremena proveo na kroasanima u Bruxellesu i Parizu… moramo se smijati … piroman-vatrogasac, to znači da me drži odgovornim za taj napad, ili ovo iz 2016., to su teške optužbe”, govori predsjednik Republike Hrvatske.

Rekao je i kako je premijer aludirao da je Milanović ovisnik o kokainu. “Ja imam alergiju i zato često šmrcam”, rekao je.



“Premijer je, kazavši da sam 54-godišnji šmrkavac, aludirao da sam ja ovisnik o kokainu. To je inspiracija iz kloake interneta, iz septičke jame interneta. Ja imam problema s dišnim putevima, ali spominjati takvo što može samo jedan low-life. Ja za kokain nemam ni novaca”, govori.

Predsjednik ne vidi problem u komunikaciji njega i premijera, barem ne sa svoje strane.

“Priča o prepucavanju je naprosto pogrešna. Mi se ne prepucavamo. Ja nudim ograničena rješenja koja nam stoje na stolu, a premijer se ponaša kao herojski zec. Mogao bih i ja sazivati generale, šefove tajnih službi kod sebe na sastanke i doprinijeti još većem kaosu u zemlji”, smatra.

Premijer je komentirao i predsjednikov izbor prijevoznih sredstava.

“Bila je dilema jutros doći helikopterom ili ne, mada autom troši 30 litara, to je ova blinda. To ona fora da je furao ljude, HDZ-ovce, na maturalac challengerom u Finsku. Tko mu brani da se vozi helikopterom kad je premijer? To je isto jedna fintica. Poruka Plenkoviću, ako možeš – leti, to je dobro i za strah i za živce”, odgovorio mu je Milanović.

Lijepih riječi nije imao ni za ministra Tomislava Ćorića kojeg je nazvao potrčkom. “Htio je promociju. Ja nisam htio nikakve dotepence, pa se on okrenuo HDZ-u”, rekao je i dodao kako mu je Ćorić preko Bernardića poslao svoj životopis.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI