Plenković odgovarao na pitanja Damire Gregoret: “To je bio test”

Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković gostovao je u Dnevniku RTL Televizije samo koji dan nakon što je i tu televiziju prozvao za namjerno pogrešno izgovaranje imena Davora Filipovića.

Intervju je vodila Damira Gregoret i prvo pitanje je bilo zašto je baš sada prihvatio poziv za intervju te je upitan ima li dokaz o optužbama.

“Mislim da dajem intervjue redovio. Ako je netko dostupan hrvatskim medijima na dnevnoj bazi, onda sam to ja”, rekao je te istaknuo kako se nije radio o optužbama nego njegovom komentaru.


Što se tiče Davora Filipovića, istaknuo je kako smatra da je dobitak za HDZ na kojeg se može računati u budućnosti, a Damira Gregoret mu odgovara i ujedno postavlja pitanje kako ipak građani grada Zagreba to nisu prepoznali.

“U redu, možda nisu sada, ali možda će u budućnosti”, tvrdi Plenković.Gregoret ga pita zašto je onda reagirao kako je, dan nakon izbora, je li ikada vidio da se neki premijer spušta na razinu kao on kada je kuckao po mikrofonima: “Što mislite da onu spužvicu na mikrofonu nešto boli? Ja sam to namjerno napravio da pokažem što će se dogoditi kada ja kao čelnik HDZ-a dignem malo ton u vezi medija”, tvrdi.

Gregoret ga pita: “To je, dakle, bio test?”. Plenković odgovara: “To je bio test”.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI